Play safe and Go! Vanaf 4 mei kunnen we terug tennissen!

Vanaf 4 mei is het zover, we hoeven niet langer te improviseren in ons kot, want er zal weer een balletje geslagen worden op Savanti! Het klinkt heel eenvoudig, maar vandaag vinden we dat toch wel bijzonder. We zullen dit voorlopig wel op een andere manier moeten invullen dan we gewoon waren, want in deze heropstartfase is er nood aan duidelijke afspraken voor clubs, spelers en trainers.

In deze eerste fase wordt alleen outdoor gespeeld en is alleen enkelspel mogelijk. Voor iedereen gelden alle ‘Play Safe & Go’ regels, die je hieronder terugvindt.

We beseffen dat deze regels streng zijn, maar het is belangrijk dat iedereen hierin verantwoordelijkheidszin toont en de regels strikt opvolgt. Alleen op die manier vermijden we dat de versoepeling teruggeschroefd wordt. En hopelijk volgen dan snel meer mogelijkheden voor tennis. Hieronder vinden jullie alle noodzakelijke info van Tennis Vlaanderen op een rijtje.

Lees alle 'Play Safe & Go'-regels voor clubs, trainers en spelers 
 

Alle ‘Play Safe & Go’ maatregelen voor clubs, trainers en spelers worden overzichtelijk gebundeld op de Tennis Vlaanderen website. Volgende documenten

Wat mogen we in een volgende fase verwachten?
De overheid zal de komende weken een beslissing nemen voor de periode vanaf 18 mei. Wij streven ernaar om vanaf dan groepslessen en dubbelspel toe te laten, uiteraard onder strikte voorwaarden. Clubs of tennisscholen die groepslessen willen organiseren vanaf 18 mei, kunnen zelf beslissen om die voorbereidingen op te starten maar dienen er rekening mee te houden dat er op dit moment geen enkele garantie is dat dit effectief zal mogen doorgaan.  

Alle tornooien zijn afgelast tot en met 7 juni. We brengen alle ingeschreven spelers hiervan op de hoogte. Er zullen dus ten vroegste vanaf 8 juni tornooien georganiseerd worden. Voor interclub is het duidelijk dat plan B in voege treedt. Je kan op de website nalezen hoe plan B er precies uitziet. Vanaf 1 mei zal je club ploegen kunnen inschrijven hiervoor.
#PlaySafe #aandeslag #opslagverliefd
Iedereen werkt hard om deze fase te laten lukken. Wij rekenen dan ook op ieders engagement om mee aan te tonen dat de hele tennis- en padelwereld dit vertrouwen waard is. We begrijpen dat deze maatregelen heel wat inspanningen vragen van jullie, maar we geloven erin dat het zal lukken en dat al jullie leden weer op-slag verliefd zullen worden!  
UA-70675953-5