Padel @ Savanti

 

Club visie padel
Met onze nieuwe padel infrastructuur toont onze club de ambitie om deze opkomende racket- (of pallet) sport aan te bieden voor recreatieve en competitieve spelers. Binnen onze getrouwe, aangename en ongedwongen clubsfeer willen we deze opkomende sport aanbieden aan zowel onze bestaande en nieuwe leden, alsook aan de occasionele padel liefhebbers.

Reservatie uren en tarieven
Zoals reeds medegedeeld in een vorige update hebben we gekozen voor het “Pay en Play principe” met reservatieblokken van 1,5u. De kost voor een terreinreservatie zal respectievelijk 16€ en 24€ per anderhalf uur bedragen in de dal- en top uren. In onderstaande tabel een overzicht van de dal (rode) en top (groen) ‘uren’.

Lidmaatschap
Zoals vermeld in onze clubvisie willen wij op Savanti de Padel sport aanbieden aan iedereen, vandaar dat wij gekozen hebben om de padel reservatie toe te laten via het platform van Tennis Vlaanderen voor verschillende ledengroepen.

Padel leden: Vanaf december zullen wij starten met een mogelijkheid tot padel lidmaatschap (vanaf 16 jaar) aan 30 euro voor een periode van een volledig kalenderjaar (tot eind december 2022). Dit lidmaatschap geeft de mogelijkheid om een terrein te reserveren in onze top en dal uren tot 10 dagen op voorhand alsook andere voordelen zoals deelname aan clubactiviteiten, interclub, verzekering,… . Indien een padel lid aan de start van het tennisseizoen ook als tennis lid aansluit zal hij/zij dan nog een korting van 10 euro ontvangen.
Tennis leden die geen padel lidmaatschap wensen of nodig hebben zullen in de daluren ook kunnen reserveren tot 10 dagen op voorhand, maar in top-uren slechts 3 dagen op voorhand (dit geldt dus ook voor onze tennisjeugd -16j)
Niet-leden zullen zowel in dal als top uren de vrije uren kunnen boeken tot 3 dagen op voorhand


Reservatiesysteem
Wij gaan starten met een reservatiesysteem dat slechts één naam vereist, welke andere spelers die er dan uiteindelijk meespelen is volledig vrij te kiezen (leden, niet-leden,…). Wat het aantal reservaties betreft, zal iedereen de mogelijkheid hebben om tegelijk 1 dal-uur en 1 top-uur te boeken alsook een bijkomende last minute boeking (24u op voorhand).
Deze reservatieprincipes gaan in de komende maanden verder opgevolgd worden en indien nodig worden aangepast op basis van de bezetting.


Reservatiesysteem
Via ons clubhuis zullen wij ook padel ballen aanbieden voor verkoop alsook de verhuur van padel racketjes. Uiteraard zal dit enkel mogelijk zijn tijdens de openingsuren van ons clubhuis, dus hou hier zeker rekening mee.

Verkoop padel ballen: 6 €
Verhuur padel rackets: 3 € + 20€ waarborg (cash)
Verkoop padel rackets: bij onze clubsponsor Racketservice 0499 88 16 61

  

UA-70675953-5